Pályázatok

     

 

]IMG_20201021_143540.jpg

 Tájékoztató a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00445számú projektről

-          kedvezményezett neve: SIMONFA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT

-          PROJEKT CÍME: Simonfa Községi Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása

-          támogatás összege: 6.999.954.- Ft

-          támogatási intenzitás: 100%

 

Pályázó Simonfa Községi Önkormányzat, amely a 9 települést tömörítő Simonfai Közös Önkormányzati Hivatal székhely települése. Az ASP rendszerhez való csatlakozással az ügyintézés gyorsabb és hatékonyabb lesz azáltal, hogy a különböző településeken dolgozó kollégák azonosításuk után a jogosult szakrendszerekben folyamatosan tudnak dolgozni. Az ASP csatlakozáshoz szükséges 7 db számítógépet (4 db PC és 3 db notebook) kell beszereznünk. Szükséges az azonosításhoz 14 db kártyaolvasó berendezés és a Kirendeltségre az iratmennyiség nyomtatásához képest méretgazdaságosan és költséghatékonyan üzemeltethető multifunkcionális nyomtató hálózatba kötve. Az eszközök beszerzését a piacról beszerzett árajánlatok alapján a legkedvezőbb ajánlat elfogadásával tervezzük megvalósítani. Működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakításánál külső szakértő munkáját kívánjuk igénybe venni, az IT szabályzat és az iratkezelési szabályzat új rendszerre szabásával, azok elfogadása után a használatukkal.

A tevékenységek ilyen módon történő ellátása esetén a 9 települést ellátó közös önkormányzati hivatal megfelelő infrastruktúrával és szakértelemmel fog rendelkezni a csatlakozott szakrendszerek üzemeltetéséhez, megvalósul a teljeskörű csatlakozás az Önkormányzati ASP rendszerhez, az ügyfelek részére infokommunikációs akadálymentesített környezetben lesz lehetőségük ügyeik intézésére.

Az ASP szakrendszereiből csak az önkormányzati települési portál rendszerhez nem tervezzük a csatlakozást, a többi szakrendszer tekintetében igen. A csatlakozáshoz pályázati támogatást igénylünk, amelynek megelőlegezése esetén -figyelembe véve a rendelkezésünkre álló eszközöket is - biztosítható a sikeres csatlakozás és a tartamos, szakszerű munkavégzés.

A pályázat megvalósítása során közbeszerzési értékhatár alatti beszerzések történnek, így közbeszerzési eljárást lefolytatnunk nem kell.